söndag 2 november 2014

Dags igen för en kväll i böckernas värld..

Jag har väntat, längtat och hållit utkik..
Så äntligen presenterades den 5:e upplagan av En kväll i böckernas värld!
Snabbt som attan köptes 2 biljetter in, till mig och min bokläsarkompis (och självklart även goda vän på alla andra sätt) Anna, och nu är det bara att vänta till den 3:dje december när eventet går av stapeln.
Detta vill DU inte missa om du bor i Nybro med omnejd. Alltid supertrevligt!

Årets författare är till stor del okända för mig, alla utom Håkan Östlundh som jag har flera böcker av i min hylla, så min vana trogen blev det lite research och en tur till stadens bibliotek.
Gick väl så där:S..

Hittade inte en enda bok av Arkan Asaad och Sara Kadefors och bara en bok (givetvis inte den jag tänkt mig) av Jenny Jägerfeld. Bibliotekets datorer låg nere så där blev jag inte mycket hjälpt även om personalen var lika trevlig som alltid. Det skrevs i alla fall en liten reservation på en pytteliten lapp i lätt oläslig handstil så jag kan ju hoppas att den hamnade i datorn när den kom igång:P

2 kommentarer:

  1. Jag lyssnade på Arkan Asaads Stjärnlösa nätter för några år sedan och blev verkligen berörd. Jag tänker ofta på den boken! Den gav mig många nya insikter och tankar. Kan verkligen rekommendera den. Kanske är det inte ett litterärt mästerverk, men den handlar helt klart om ett viktigt ämne.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu har jag också läst Arkans debutbok och kan bara instämma, Linnea. Inte så himla bra skriven men en intressant och gripande berättelse från en värld som känns främmande och svår att förstå för mig som svenskfödd. Just därför tillför den något viktigt!

      Radera

Tack för dina tips och kommentarer.